Свято Перемоги - Свято Пам'яті

2017-05-08

/Files/images/IMG_1657.JPG

День Перемоги - день пам'яті, скорботи, шани до загиблих та поваги до живих героїв. Усім тим, хто пройшов вогняними шляхами війни, хто пішов у безсмертя і тим, хто живе зараз серед нас, наші учні школи присвятили виховний захід, який провели у день Примирення. У цей день, по всій Україні вкриваються весняними квітами івеличні обеліски та скромні пам'ятники. Це означає, що пам'ять народу жива, що подвиг загиблих не забутий.

Із короткими відомостями історії другої світової війни учнів школи познайомили четвертокласники Славік Перетятко і Влад Глузд.Доповненням до їх розповідей був відеокліп про події 1939-1945 років у нашій державі. Діти читали багато віршів про солдатів, про їх радості і болі, про неньку Україну. Запаливши свічку, Хвилиною Мовчання вшанували пам'ять загиблих на війні. Учениця 4 класу Настя Сеньчук прочитала Молитву за Україну. Діти виконали пісню "Маки червоні".

/Files/images/IMG_1662.JPG

По завершенні виховного заходу учні нашої школи разом з вчителями та присутніми батьками занесли квіти до Обеліска загиблих воїнів та низенько вклонились їх пам'яті, подякували за мирне небо, за життя, за щастя і свободу, за нашу вільну Батьківщину.

/Files/images/IMG_1665.JPG /Files/images/IMG_1668.JPG /Files/images/IMG_1673.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 203