Свято "Прощавай, Букварику!"

2017-05-05

/Files/images/IMG_1622.JPG

За давньою традицією в нашому закладі проводиться свято "Прощавай Букварику!". Найбільш радісним та знаменним воно є для першокласників, адже це вони складають подяку Першій вивченій книзі, пораднику та другу, наставнику Букварю. Старанно готували цьогорічне свято наші маленькі школярі зі своєю вчителькою Ольгою Миколаївною Ковальчук. Вивчили безліч віршів та пісень, готували ігри та розваги. На свято до першокласників завітали Букварик, Незнайко, Мудра Сова, Абетка, Українська мова,Літературне читання та Математика. Кожен з них давав завдання маленьким школярам з якими вони гарно впоралися та довели всім, що стали справжніми школярами та гідними учнями./Files/images/IMG_1631.JPG

Директор школи Марія Миколаївна Кузьмич привітала першокласників із їх першими успіхами та подарували книжечки на згадку про перше свято.

/Files/images/IMG_1645.JPG

Прощання - це завжди сумно, а попереду щось невідоме. Проте прощання з Букварем сумним не буває, адже це святкування перших досягнень у навчанні, де попереду багато шкільних років та цікавих уроків. В житті кожної людини найкращим і найпамятнішим залишається перший клас.


/Files/images/IMG_1640.JPG /Files/images/IMG_1617.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 184