МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ "ДЯКУЮ!"

2022-01-11

/Files/images/ДЯЕУЮ.jpg

11 січня відзначається Міжнародний день "Дякую!" - свято, що було започатковане з ініціативи миротворчих спільнот. Щодня люди вимовляють слово "дякую" мільйони разів, але чи замислювалися вони про те, як це слово з'явилося в нашій мові, що означає і на скільки потужну енергетику має? Пам'ятайте, що слова подяки володіють чарівними властивостями - люди за їх допомоги дарують радість один одному, висловлюють увагу і передають позитивні емоції, тому не скупіться на добрі і теплі слова, подякуйте в цей день всім кого ви любити і цінуєте.

Подяка - це ключ до щасливого життя. Коли ми маємо цей ключ, то перед нами відкривається багато замків.

Учні 1класу разом зі своєю вчителькою Братащук Н.С., в такий день мандрували країною "Дякую", знайомилися із значенням цього чарівного слова та вчилися як, де, коли і за що повинні дякувати.

/Files/images/2.jpg /Files/images/3.jpg /Files/images/1 дякую.jpg /Files/images/4.jpg

Четвертокласники показали свою креативність у квесті-грі "Чарівне слово "Дякую!". А це і розіграш міні-сценки "У парку"; участь у грі "Знайди привід для подяки" ( Ромашка); діалог "Два Ангели", створили "Хмаринку Вдячності". Дізналися що є три основних рівні подяки. Адже, саме слова подяки спроможні покращити настрій.

/Files/images/5.jpg

/Files/images/6.jpg

/Files/images/7.jpg

/Files/images/8.jpg

/Files/images/9.jpg

/Files/images/11дяк.jpg

/Files/images/12дяк.jpg

/Files/images/4дякую.jpg

/Files/images/13дяк.jpg

/Files/images/14дякую.jpg

ДЯКУЮ!

Кiлькiсть переглядiв: 88