НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП

2021-12-30

/Files/images/2323.jpeg

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрій, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється це свято. Мабуть кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно... Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Не обминув радісний, святковий настрій і Боратинської початкової школи. Всі учні з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає чарівна новорічна казка з Дідом Морозом, подарунками, яскраво-казковими враженнями та, звичайно, веселими виступами. Чекали і дочекались! Напередодні канікул у школі відбувся новорічний квест-марафон "Зимові свята". Всі учні школи стали учасниками, отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів.

Також директор школи Кузьмич М.М привітала всіх присутніх з наступаючими новорічними та Різдвяними святами, нагадала про безпечну поведінку під час зимових канікул, побажала всім міцного здоров'я, миру та злагоди, щоб усі мрії в Новому році здійснилися. А на завершення Дід Мороз розпочав свою подорож по класах, вручаючи дітям подарунки.

Щиро дякуємо діткам за продемонстровані таланти, за спонсорську допомогу керівництву Агрокорпорації Крупець в закупівлі новорічних подарунків, за чудову організацію новорічного свята та казково вбраний зал класному керівникові 1 класу Братащук Н.С!

Вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у вашому житті обов'язково станеться чудо, бажаємо добробуту, сімейного затишку, гарних новин та веселих свят!

/Files/images/но.р1.jpg

/Files/images/но.р2.jpg

/Files/images/но.р3.jpg

/Files/images/но.р5.jpg

/Files/images/но.р6.jpg

/Files/images/но.р7.jpg

/Files/images/но.р8.jpg

/Files/images/но.р9.jpg

/Files/images/но.р10.jpg

/Files/images/но.р12.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 73