Повернутися до звичайного режиму
  • Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Методичне об'єднання вчителів 1 класу

Методичне об'єднання вчителів 1 класу

2019-02-14

/Files/images/IMG_20190214_195041.jpg

Місія сучасного вчителя і школи — навчити дітей бути гнучкими у змінах. Також — легко адаптуватися і вміти навчатися впродовж усього життя. Щоб це вдалося, самому треба бути зразком.

Філософію вчителя початкових класів змінювали дуже довго. Декілька років Міністерство освіти і науки працювало над тим, щоб зараз вчителі викладали в системі інтегрованого уроку.Вчитель має вміти мотивувати учня: до розвитку, до знання предмета, до пізнання світу. Це можна зробити лише тоді, коли любиш свою працю, коли ти відповідальний і відкритий до світу. Без мотивації не буде результату, а він має бути — тому що вже зараз можна сказати, що ІТ не замінить вчителя.

Сьогодні, у нашому закладі на методичне об'єднання зібралися вчителі 1 класів Крупецької ОТГ. Ці вчителі є першопрохідцями НУШ. Вони першими можуть відчути "плюси" та "мінуси" реформи освіти. Щоб ділитись своїми успіхами та невдачами, досягненнями та ідеями, вкрай потрібне спілкування та обговорення - саме для цього існують у нас засідання МО.

Гості-колеги переглянули відео інтегрованого уроку, яке презентувала вчитель Боратинської ЗОШ - Г.Мирончук, познайомились з її теками дидактичних та наочних матеріалів. Керівник - О.Чуздюк, розповіла про сертифікацію вчителів початкових класів, про ведення ділової документації НУШ. Кожен із присутніх ділився враженнями та напрацюваннями, успіхами та досягненнями. Шість цеглинок, ранкові зустрічі, інтегровані уроки, "щоденні 5 " та "щоденні 3", групова та парна робота і т.д. - це і є питання для обговорення вчителя НУШ.

Кожен вчитель має бути переконаний, що все робить правильно. Індикатором такої переконаності має бути саме успішність його учнів та їхня впевненість у собі та власних знаннях.

Для гостей приготували - "вчительські валентинки", так як, саме сьогодні, світ святкує День Святого Валентина.

Завжди раді гостям! До нових зустрічей!

/Files/images/IMG_20190214_125516.jpg /Files/images/IMG_20190214_194919.jpg /Files/images/IMG_20190214_195109.jpg/Files/images/IMG_20190214_194955.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 334