День Соборності України

2019-01-22

/Files/images/IMG-1f52e0aee93ce378f30e42a40499e218-V.jpg

У глибину століть сягає історія нашого народу. Україна має багате і славне минуле. Вона виплекала не лише Запорозьку Січ, а й виколисала велетнів сили і духу - Богдана Хмельницького, Тараса Шевченка, Івана Франка ... Цей перелік можна продовжувати ще й іменами наших сучасників, які примножують славу нашої Батьківщини. І ось сьогодні ми святкуємо 100 річницю проголошення Соборності нашої держави.

Свою виховну годину,присвячену Дню Соборності України, вчитель Ірина Тарасюк розпочала із легенди "Наша Земля". Зробивши короткий екскурс в історію держави та події, які передували цьому знаменному для України дню, вчитель запропонувала для перегляду документальний фільм "Соборність України". Розповіла дітям про акцію "Живий ланцюг", що стала однією з найяскравіших подій під час руху за відродження незалежної соборної демократичної України.

Під час виховного заходу діти позмагались у грі "Я люблю Україну", складали прислів'я, читали вірші, пригадували свята і традиції нашої держави, також переглянули виставку малюнків. Учні 1 класу, разом з класним керівником Г.Мирончук, підготували до свята проект "Ми за мир".Звучали вірші четвертокласників ,в яких вони висловили свої передбачення про Україну в майбутньому. Насамкінець, всі учасники заходу взялись за руки та утворили "живий ланцюг", показавши єдність та любов до Батьківщини./Files/images/IMG-afdc2772a022a40b060452aeb2ecf38e-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 269