Прощання з початковою школою

2018-05-29

/Files/images/IMG_3134.JPG

29 травня відбулося надзвичайно урочисте і незабутнє свято - прощання четвертокласників з початковою школою.

ЧОТИРИ РОКИ - ЦЕ ПРИЄМНО.

І ОСЬ ПРОЩАННЯ - ЦЕ ВЖЕ ПЕВНО,

ЩО ЖДУТЬ КАНІКУЛИ І ЛІТО!

ПРОЩАЙ ДИТИНСТВО, КРАЩЕ В СВІТІ!

/Files/images/IMG_3130.JPG

Як одна прекрасна мить, пролетіли 4 роки навчання в початкових класах. Чотири роки минуло з того часу, як наші діточки вперше несміливо переступили шкільний поріг. Чотири роки, за які школа стала дітям другою домівкою, а вчителька нерідко замінювала батьків.

Дитинство і юність... Це - найкраща пора в житті, що припадає на шкільні роки.

Сьогодні не можна напевно сказати, що закінчується дитинство четвертокласників. Однак, цей день проводить межу між дитинством і юністю наших випускників.

/Files/images/IMG_3139.JPG

За чотири роки навчання діти підросли, зміцніли фізично і морально, навчилися дружити, жити однією сім'єю, поважати старших, шанувати своїх батьків.

А сьогодні вилетіли з - під теплого і затишного крила першої вчительки Мирончук Галини Олександрівни. Прощаються із затишним класом, в якому раділи і сумували, сміялися і плакали. А ще - вчилися писати, рахувати, малювати і просто жити за правилами другої домівки - школи І ступеня.

У рамках свята проведено конкурс для дівчаток "А дівчата в нас , найкращі!" За першість змагались Надія Мельник та Олександра Сеньчук.

/Files/images/IMG_3114.JPG/Files/images/IMG_3122.JPG

/Files/images/IMG_3120.JPG

Нашим випускникам зичимо міцного здоров'я, успіхів у подальшому навчанні. Нехай буде бурхливим ваше життя, а доля - щасливою. Зростайте гідними громадянами великої Української держави!

/Files/images/IMG_3144.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 252