Квест - гра "Прощавай, Букварику!"

2018-05-04

/Files/images/IMG_2925.JPG

У житті першокласника буває свято, що приходить до нас раз у житті. І присвячене воно книжці, без якої не може обійтися жодна людина. Буквар - це "чарівний золотий ключик", який відчиняє нам двері у світ знань. І де б не вчилися у майбутньому - школах, ліцеях, університетах - кожен згадуватиме свою найпершу в школі книгу з найщирішою вдячністю та шаною. Сьогодні першокласники нашого закладу також подякували Букварику за науку та провели квест-гру "Прощавай, Букварику!"

/Files/images/IMG_2945.JPG

/Files/images/IMG_2975.JPG

На святі діти не лише декламували вірші, співали пісеньки, танцювали з Буквариками, провели парад літер, а також із захопленням подорожували , щоб скласти ключове слово. На станціях їх чекали ребуси, головоломки, кросворди, уривочки з казок, пазлики, "чарівні" рибки та ще безліч цікавих завдань, що були приготовлені вчителем 1 класу Н.Братащук. І ось, у цікавій мандрівці школярики знайшли ключові літери та склали слово "СКАРБ".

/Files/images/IMG_2962.JPG

/Files/images/IMG_2947.JPG

/Files/images/IMG_2938.JPG

Привітати першокласників прийшли Букварик, Лінь, Книжка та Королева Знань (учні 5 класу В.Перетятко, З.Рибка, А.Сеньчук та Є.Романюк). Слова вітання прозвучали з уст директора школи - Марії Миколаївни Кузьмич і до першокласників, і до батьків та вчительки.

Неля Степанівна нагородила школяриків символічними медальками, а Букварик, з чарівної скриньки, дістав для них дитячі книжечки. Чекали діток тортик та різні смаколики, що для них приготували мами.

/Files/images/IMG_2993.JPG/Files/images/IMG_3005.JPG/Files/images/IMG_3011.JPG

Перші кроки у Країну Знань зроблено! Щасти Вам і надалі!

Кiлькiсть переглядiв: 2327