Не згасне свіча Кобзарева!

2018-03-09

/Files/images/IMG_2661.JPG

Тарас Григорович Шевченко був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Своє життя і творчість він присвятив українському народові. Поет мріяв про ті часи, коли держава буде суверенною та незалежною, коли в Україні шануватимуть свою мову, коли люди будуть щасливими у рідній країні.

/Files/images/IMG_2628.JPG

У стінах нашого закладу проведено виховний захід "Не згасне свіча Кобзарева!" Г.Мирончук з використанням відеоматеріалів розповіла дітям про життєвий шлях поета. І.Тарасюк провела зі школярами вікторину по творчості Тараса Шевченка. Організовано виставку книг по творчому та життєвому шляху видатного діяча України.

/Files/images/IMG_2647.JPG

Підсумком заходу був конкурс читців-декламаторів "Я читаю "Кобзаря". Із дитячих уст, з великою шаною та любов'ю, линули вірші Шевченка. Активними учасниками конкурсу була більшість учнів нашої школи, проте найкращими читцями стали - М.Ліпська, Е.Ковальчук, А.Рибка та М.Мельник (1клас); Х.Ковальчук, А.Шнайдрук, Х.Сеньчук та В.Лінтур (2 клас); Я.Ліпська, А.Шнайдрук, Ю.Мельник, А.Янісевич, А.Рабій, М.Рибка (3 клас); О.Сеньчук, Ю.Курильчик, С.Савельєв та Н Мельник (4 клас).

/Files/images/IMG_2649.JPG

Минають роки, десятиліття та століття, але ім'я Тараса Григоровича Шевченка вимовляють з повагою та любов'ю. "Найкращий, найцінніший дар доля дала йому аж по смерті - невмирущу славу і вічно нову насолоду, які дають його твори мільйонам людських сердець" - так писав про українського генія Іван Франко. Шануймо, вивчаймо та передаваймо молодшим поколінням мудрі слова українського Кобзаря.

/Files/images/IMG_2626.JPG

/Files/images/IMG_2629.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 308