• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • По Україні з краю в край, ходить святий Миколай!

По Україні з краю в край, ходить святий Миколай!

2017-12-19

/Files/images/IMG_2416[1].JPG

Малий і старий в Україні знає святого Миколая. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з'являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти - і добра казка зникає, а Миколай залишається.

"Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Добра і Прощення, Любові до Ближніх" - такі слова прозвучали на виховному заході ,що провела його Ірина Олексіївна Тарасюк. Дітки почули розповідь про життя та вчинки святого Миколая із відеопрезентації, яку переглянули із великою цікавістю. Із уст старшокласників нашої школи звучали вірші та пісеньки приурочені цьому дню.

/Files/images/IMG_2419[1].JPG

Сподобалось діткам брати участь у грі "Принеси яблуко", де обов'язково потрібно було говорити чарівні слова. Ще вчитель провела з дітьми інтерактивну гру - "Хвилинка добра". Також наввипередки групи діток складали пазли, де повинен був вийти атрибут свята Миколая.

/Files/images/IMG_2424[1].JPG

Не забув Миколай і про дарунки для дітвори, які вручала їм директор школи - Марія Миколаївна Кузьмич. Вона привітала діток зі святом і побажала робити багато добрих справ, бо так нас вчить святий Миколай.

/Files/images/IMG_2427[1].JPG

Кiлькiсть переглядiв: 296