Тиждень української мови

2017-11-20

/Files/images/-1-638.jpg

з 20 по 24 листопада у нашій школі проходив тиждень української мови. У рамках тижня проведено багато різноманітних заходів.

Яскравими учнівськими виробами, присвяченими Україні замайоріла вітальня школи. Там і аплікації, і малюнки, і витинанки,а поруч символіка нашої держави, які милуватимуть очі гостей школи ще довгий час.

Розпочався тиждень виконанням Гімну держави та урочистої лінійки, на якій директор М.Кузьмич озвучили заходи тижня Української мови.

Учні 1 класу зі своїм вчителем Н.Братащук запросили всіх на урок-казку з навчання грамоти (письма) на тему "Написання великої літери С ".

/Files/images/IMG_2380.JPG

Учні 2 класу разом з О.Ковальчук, вчителем рідної мови, запросили нас на урок-мандрівку на вітрильнику "Закріплення вимови і написання слів з апострофом".

/Files/images/IMG_2403.JPG

До третьокласників з вчителем І.Тарасюк ми потрапили на урок брейн-ринг з теми "Вимова і правопис слів із ненаголошеними е,и у коренях слова, що не перевіряються наголосом"

/Files/images/IMG_2344.JPG

Г.Мирончук разом з учнями 4 класу запросили учнів 2-3 класів взяти участь у вікторині "Знавці української мови".

/Files/images/20171123_140402.jpg

Вчителі початкових класів нашого закладу, у рамках тижня української мови, показали нові педагогічні технології, продемонстрували найрізноманітніші форми роботи, які вони застосовують у своїй педагогічній праці з метою розвитку креативності учнів.

Учасники навчального процесу мали змогу поринути у багатющий світ краси та принад української рідної мови. Слід віздзначити творчу роботу вчителів, які доклали багато зусиль, щоб уроки та виховні заходи пройшли на належному рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 258