День Збройних сил України

2016-12-06

/Files/images/IMG_1180.JPG

Доблесть і честь солдатів та офіцерів - в цьому справжня сила будь якої армії, отож українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн надійний захисник, відданий патріот і людина для якої честь, свобода і незалежність головні чинники.

А майбутнє нашої армії - це маленькі хлопці-школярики, які з першими кроками в школу вчаться захищати дівчаток та слабших себе, допомагати дорослим, бути відважними та справедливими, надійними та сильними. /Files/images/IMG_1162.JPG /Files/images/IMG_1173.JPG

Вчителька Г.Мирончук розповіла про історію цього свята, про мужність та відвагу наших військових , а особливо тих, що перебували чи перебувають в зоні АТО. Діти переглянули відео про героїчні подвиги наших захисників.

А також хлопчики 3-4 класів взяли участь в спортивно-розважальних конкурсах - "Неслухняна кулька", "Слухняні пальчики", "Спецназівець", "Знавці козацької термінології" та інші. Змагання були досить емоційними. По закінченні, директор школи М.Кузьмич, нагородила переможців грамотами та солодощами.

Із прочитаних дітьми віршів, прозвучали такі слова "Українська Арміє! Тебе сьогодні славимо, здоров'я й днів безхмарних , Захисникам бажаємо!"

Кiлькiсть переглядiв: 196