Свято Першого Дзвінка

2016-09-01

/Files/images/IMG_0954.JPG День Знань у нашій школі

Ось і закінчилося ще одне, сповнене веселощів і радості літо. Якби не впертий календар, то ми б і не повірили в це, адже зелень на деревах ще така свіжа, а небо таке пронизливо синє і високе. І лише замріяні осінні вечори підтверджують правоту календаря. А отже настав час вирушати у нову захоплюючу мандрівку дивовижною країною Знань.

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом. Схвильовано радіють учні, вчителі, батьки. Рясніють квіти, сяють посмішки.

Тож сьогодні настав цей чудовий, ні з чим незрівнянний день — день Першого дзвоника.

Радо вітає школа загорілих, здорових, сповнених радощів та веселощів своїх школяриків, а особливо тих, що вперше переступлять поріг школи , як учні – першокласників. Наша шкільна родина поповнилась трьома дівчатками та двома хлопчиками. Маленьких учнів вітали директор школи- М.Кузьмич, в.о.старости Боратинської громади- І.Шанковський, мама учениці 1 класу Л.Шнайдрук, а також перша вчителька – О.Ковальчук. Багато слів вітання звучало від учнів школи, хлопчика Вересня, а випускники – четвертокласники подарували їм – Ключ до Знань, Дзвіночок, Букварик, повітряні кульки, як символ мрії а також торт.

По закінченні свята учні відвідали відкритий урок «Це наше, і це твоє», який підготувала Г.Мирончук.

Прекрасна і світла у нас Батьківщина —
Великий і спільний наш дім.
Щоб дітьми пишалася вся Україна,
Нам треба учитися всім.

Ласкаво просимо всіх до Країни Знань!

Кiлькiсть переглядiв: 190